Open Cirkel 19 februari 2024

Hoe vaak heb jij het gevoel dat je als man alles van jezelf mag laten zien? En durf je dat ook? In je werk, in je relatie, in contact met vrienden en vriendinnen? Vaak is er bewust of onbewust een agenda, een belang, knellende verwachting of alertheid in ons. De verwarring die hierdoor ontstaat in onszelf, spiegelt zich af in alle aspecten van de wereld om ons heen.

Graag nodigen we je uit om op maandag 19 februari aan te sluiten bij het vuur van Fjoerman. We komen deze avond samen in een cirkel, een mannencirkel. Een samenkomst van mannen, om met elkaar te verbinden, te delen en te helen.

De wereld heeft juist nu mannen nodig die in verbinding staan met hun authenticiteit. Mannen die moedig genoeg zijn om de reis naar binnen te maken. Daar waar het werk te doen is, het afleggen van projecties, van opgelegde programma’s en patronen. et is tijd om de verwarring over man-zijn te ontwarren. En met elk laagje dichter bij de kern te komen. Daar waar kracht, creativiteit, wijsheid en energie te vinden is.

Dit vraagt van ons dat wij onszelf opnieuw ontdekken, en nieuwe betekenis geven aan het man-zijn. In de cirkel van Fjoerman creëeren we samen de veilige ruimte waarin je alles van jezelf mag laten zien, en daar ook nog in mag ontspannen. Gesteund door – of dienstbaar aan je broeders. In gesprek, in stilte. In energieke activiteit en stille contemplatie.

Fjoerman biedt mannen in Fryslân een plek om te verbinden met andere mannen, met broeders. Het gaat over ontmoeten van de ander, maar ook van jezelf. Met het man-zijn en met het innerlijke vuur dat in ons allen brandt.

We organiseren deze avond een open cirkel.

Vanaf 17:00 is iedereen welkom om voor het eerst aan te sluiten, of om terug te komen en te verbinden met oude en nieuwe bekenden.

We beginnen met een potluck-diner. Wij maken een grote pan soep, en als iedereen iets lekkers meebrengt wat daarnaast gegeten of gedronken kan worden, delen we in onze overvloed. Daarna openen we de avond waarin we met elkaar delen en kennismaken, om daarna in verschillende oefeningen en lichaamswerk verder te zakken in broederschap en in onszelf.

De avond vind plaats in Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8 in Lekkum. We vragen voor de avond een vrijwillige bijdrage: deel wat voor jou naar waarde voelt en haalbaar is.

Ben je van plan te komen, dan horen we dat graag even van je. Heb je nog verdere vragen, schroom dan niet om een bericht te sturen.

Graag tot ziens,

Martin & Erwin